OM PERSONLIG TRÄNING

Motivationen du behöver. Resultaten du vill ha.

Att träna med en personlig tränare liknar ingen träning du någonsin gjort på egen hand. Du får en träningspartner vars enda uppgift är att motivera dig till att uppnå resultaten du vill ha.

Oavsett om du vill forma dina muskler, bli en stjärna på dansgolvet, förbättra golfsvingen, eller tiden på nästa maratonlopp så kan våra personliga tränare hjälpa dig. Självklart kan du också få hjälp att rehabilitera skador eller förebygga problem. Vi har kunskap om det mesta som rör kroppen.

Personkemi är viktigt
Vi tycker det är a och o att du får en personlig tränare du trivs med. Och vice versa. Han, eller hon är ju den personen som ska hjälpa dig att uppnå dina mål. Därför får du alltid träffa din personliga tränare för en kostnadsfri konsultation innan ni börjar arbeta tillsammans.

PT-session - 30 min

Som medlem hos World Class får du kostnadsfritt träffa en personlig tränare så att du kommer igång med din träning. Ni går igenom gymutrustning, dina träningsbehov, mål och gör ett träningsschema som passar ditt liv. 

PT-timme – 60 min

När du har kommit igång med träningen eller behöver speciell hjälp erbjuder vi paket med olika antal PT-timmar som du använder efter behov. Då är din personliga tränare med dig på passen och hjälper dig med kontinuiteten mellan dem.

VI KAN ALLT OM TRÄNING.
SPECIELLT DEN TRÄNING DU BEHÖVER.

Tänk en löpningsexpert som dessutom är naprapat när du som löpare fått löparknä. Tänk någon som kan träning för gravida och är kostexpert när du vill få tillbaka formen efter graviditeten.

Hos oss kan du alltid hitta en personlig tränare med insikter i dina träningsproblem. Vi har både manliga och kvinnliga personliga tränare med specialkunskaper inom det mesta som rör kroppen och hälsa. Förutom lång erfarenhet och gedigna utbildningar håller de sig uppdaterade med de senaste rönen på sina områden.
Träffa gärna flera personliga tränare. Det är viktigt att du får rätt hjälp med dina träningsbehov men minst lika viktigt att du känner att ni fungerar bra tillsammans.

PT-PAKET

Vi erbjuder PT-paket för viktminskning, muskelbyggnad, golf, löpning och andra sporter. Välj ett färdigt paket eller skräddarsy ett eget. Ju fler PT-timmar du köper desto mer rabatt får du. Ett paket kan innehålla från 1 till 12 timmar. Lokala avvikelser kan förekomma bland våra klubbar. 

 
 
 

WORLD CLASS INTERNATIONAL : BELGIUM | CROATIA | CZECH REPUBLIC | FRANCE | HUNGARY | POLAND | ROMANIA | SERBIA | SWEDEN