PRESSRELEASE

21/06/2012

Gym och fitnesskedjan World Class expanderar och förvärvar Njoy med 2500 kvm träningsyta i ett plan, centralt beläget på plan 9 i varuhuset Punkt. Förvärvet är ett enormt viktigt steg för World Class och ger företaget en stark lokal position i Västerås. Njoy klubben är centralt belägen och erbjuder en fantastisk utsikt över Västerås och Mälaren.

Köpet slutfördes den 19:e juni. I och med detta kommer 20 MSEK investeras i form av renovering av lokaler samt nya maskiner och utrustning. Målet är en attraktiv klubb med nyckelord så som kvalitet och förstklassig service.

World Class har förvärvat Njoy i Västerås, den ledande lokala gym och fitness klubben i Västerås. Köpet ingår i en långsiktig strategi att stärka World Class som en av de ledande gym och fitnesskedjorna i Sverige.

Njoy passar väl in i våra framtidsplaner säger Jenny Tiedman regionschef på World Class. Det känns mycket glädjande att vi genom förvärvet kan fortsätta utveckla och ytterligare stärka vår verksamhet genom att skapa moderna och inspirerande ytor för Personlig och funktionell träning som inkluderar fria vikter, kettlebells och TRX samt ett stort och varierat utbud av gruppträning.

Vårt beslut är att nu fortsätta utvecklas och investerar nu cirka 20 MSEK i Västeråsanläggningen för att kunna erbjuda 4 träningssalar, SPA och relaxavdelning från Tylö som bland annat inkluderar bastuavdelning och jacuzzi pool, World Class junior – barnpassning, Running track, PT (Personlig Träning) PT-Group och Nutramino shop som erbjuder protein och kosttillskott till förmånliga priser. Vi expanderar även kraftigt vår cardioavdelning genom att erbjuda ultramoderna träningsprodukter i form av löparband, crosstrainers och cyklar och dessutom möjligheten att njuta av fantastiska lokaler med funktionell design och påkostade materialval.

I anslutning till anläggningen på plan 9 finns även nyöppnade Lek & Bus. Ett 3200 kvm gigantiskt lekland med ett enormt utbud för barn mellan 2-15 år.

Förvärvet innebär även att Ervin Akkurt fortsätter som Platschef och att vi kommer behöva anställa ytterligare personal som är specialiserade på gruppträning, personlig och funktionell träning.

Grattis Västerås! Vi firar denna händelse genom att även släppa 500 st 12 månaders träningskort till det förmånliga priset av 299:- per månad. (Ord pris 449:-)

 

För ytterligare information:

Jenny Tiedman, Regionschef World Class, Mobil: 0723 282866. 

E-post:  jenny.tiedman@worldclass.se

 

Ervin Akkurt, Platschef World Class, Västerås,

Mobil: 0733 929883. E-post: ervin.akkurt@njoy.se

 « Tillbaka till alla nyheter och events

Vilken är din åsikt?

 
 

WORLD CLASS INTERNATIONAL : BELGIUM | CROATIA | CZECH REPUBLIC | FRANCE | HUNGARY | POLAND | ROMANIA | SERBIA | SWEDEN