Schema Linköping
 

NYHETER OCH EVENTS

Up
Down

VÅRA INSTRUKTÖRER

Sara Demir Sara Demir

Utbildning: 

Berquist Friskvårdsutbildning Linköping

Lic.Personlig Tränare


För mig är träning lika självklart som att äta, sova och umgås med mina nära. Jag tror inte på quickfixes eller enkla lösningar. Jag tror på att du ska hitta den träningsstil och kosthållning som inte bara fungerar idag och någon vecka framåt utan att du hittar ett förhållningssätt till hälsa som håller långsiktigt. Jag har tränat mycket genom mina år - allt ifrån gymnastik, bollsporter och nu i många år allt från löpning, spinning, traditionell styrketräning till att för tillfället uppskatta & se stora fördelar i en något mer komplex pulshöjande funktionell styrketräning.

 
 

FACEBOOK

 


WEB TV

Se alla filmklipp
 

WORLD CLASS INTERNATIONAL : BELGIUM | CROATIA | CZECH REPUBLIC | FRANCE | HUNGARY | POLAND | ROMANIA | SERBIA | SWEDEN