VÅRT UTBUD

VÅRT UTBUD

Vi har ett brett utbud av tjänster som vi erbjuder dig som medlem. Vår personal, våra instruktörer och våra personliga tränare ger dig bra service och vi är noga med att all vår personal håller hög kvalitet. De hjälper dig att nå dina träningsmål. Välkommen att börja din resa nu!

 

GRUPPTRÄNING

GRUPPTRÄNING

Vi har en gruppträningssal som beroende på aktivitet har kapacitet för 25-30 medlemmar. Spinningsalen med 20st spinningcyklar är utrustad med Activios pulssystem.

Classes:

Vi erbjuder spinning (pass med och utan pulsklocka), Functional Moves, BodyPump, BodyBalance, BodyCombat, BodyAttack, BodyJam, CoreExpress, Powerbox, Step, Poweryoga, X-fitExpress, BootyExpress, Afrikansk Dans, Dance, Zumba, RPM, Sh´Bam, CXWORX och Senior

 

STYRKETRÄNING

STYRKETRÄNING

För den som är intresserad av styrketräning erbjuder vi en stor maskinpark med lite tyngre vikter och fria vikter. Våra duktiga och välutbildade personliga tränare kan hjälpa dig att komma igång alternativt komma vidare på ett säkert och målinriktat sätt.

 

BARNPASSNING

BARNPASSNING

Vår barnpassning bemannas av personal med utbildning och/eller lång erfarenhet av att ta hand om barn. De ser till att barnen får en trygg och rolig vistelse med mycket pyssel och lek. Som förälder tilldelas man alltid en personsökare så att man snabbt kan vara på plats vid behov.

Vi tar hand om era barn så ni tar hand om er själva.

Klicka här för att se våra öppettider.

Regler:

> Bokning sker via telefon eller i receptionen minst en timme innan inlämningstiden och max en dag i förväg.
> Passningen varar i max 1,5 h och senaste hämtningstiden är vid barnpassningens stängning
> Avbokning sker vid förhinder och vid tre missade avbokningar kan man ej nyttja barnpassningen under tre veckors tid (ring till receptionen och meddela att ni inte kan komma, på så vis kan vi överlämna platsen till någon annan)
> Endast World Class medlemmars barn i åldrarna 3 mån – 10 år har tillträde till barnpassningen
> Blöjbyte och matning utförs ej
> Skulle barnet vara ledset, behöva blöjbyte eller upplevas som missnöjt under barnpassningsvistelsen så kommer föräldern att kontaktas genom personsökare.
> Barnen får inte vara sjuka/ snoriga och hängiga barn tas ej emot
> Barnen får ej vistas utanför barnpassningsområdet och förälder måste vistas i gymmet under inlämningsperioden.
> Vi tar emot max 10 barn/personal

Ring och boka / avboka din barnpassning hos receptionen på

08 - 983350

 

RECEPTION OCH SERVICE MED SKÅP

RECEPTION OCH SERVICE MED SKÅP

Vår reception är alltid öppen och erbjuder försäljning av allt du kan tänkas behöva före och efter träning. Här kan du få svar på frågor kring medlemskap, priser, klasser och bokningar. Vi erbjuder skåp- och handdukshyra för den bekväme. I receptionen finns även café och matservering.

 

Junior Moves -Barndans

Nu kan barnen lysa som stjärnor och det har aldrig varit roligare! World Class erbjuder barndans i åldrarna 2-5 år. Dansen är lekfull och full av glädje! I en kombination av jazz, street och aerobics får barnen sin första kontakt med rörelse, koordination och rytmik. Vid tio tillfällen får de lära sig olika för-koreograferade danser, för att sen avsluta med att visa upp för familj och vänner i en sprakande show.

KONTAKTA OSS FÖR ETT FÖRETAGSERBJUDANDE!
 

WORLD CLASS INTERNATIONAL : BELGIUM | CROATIA | CZECH REPUBLIC | FRANCE | HUNGARY | POLAND | ROMANIA | SERBIA | SWEDEN