Logo
 
BLI MEDLEM BLI MEDLEM

Vi strävar ständigt efter att motivera och inspirera till ett sundare liv. Börja din resa nu.

 
HITTA EN KLASS HITTA EN KLASS

Hitta en gruppträningsklass som passar dig.

 
FÖR FÖRETAG FÖR FÖRETAG

Få företaget i form. Läs mer hur du kan skapa bättre hälsa på arbetsplatsen.

 
 

NYHETER OCH EVENTS

VÅRA INSTRUKTÖRER

Hampus Johannesson Hampus Johannesson

Utbildning

Licensierad Styrkeinstruktör, SAFE

Licensierad Personlig Tränare, SAFE

 

Erfarenheter

När jag var yngre tränade jag gymnastik, jag testade även på fotboll och basket men gymnastiken var mer i min smak. Jag har Jobbat inom de militära i ca 3år där blev mycket löpning och hinderbanor. De senaste åren har jag lagt ner på att prestera, inte bara klara av att lyfta tungt men också lägga fokus på kroppskontroll.

 

Träningsfilosofi

Utgångsläget sätter ribban för genomförandet

 

 
 

FACEBOOK

 


WEB TV

Se alla filmklipp
 

 

WORLD CLASS INTERNATIONAL : BELGIUM | CROATIA | CZECH REPUBLIC | FRANCE | HUNGARY | POLAND | ROMANIA | SERBIA | SWEDEN